Fesztivál ajánló Jegyelővétel

Van itt egy kis szezon, jöhet? – fesztiválok a TIXA ajánlásával

2020.06.19.

author:

Van itt egy kis szezon, jöhet? – fesztiválok a TIXA ajánlásával

Bár pengeélen táncolt, nagyon úgy néz ki, hogy egy rövid, ám annál ütősebb fesztiválszezon csak kikerekedik a nyár végére és az ősz elejére! Ennek jó pár karakán eleme a Tixa felületén is fellelhető, meg is mutatjuk melyek!

08.13-16: Exit Festival 2020, Novi-Sad (SRB)

A szerb EXIT Festival valahogy évről-évre megoldja, hogy a régió egyik legszínesebb fellépősorát rakja össze, méghozzá nagyon baráti áron. Ebből szerencsére 2020-ban is  kapunk ízelítőt: a szervezők az elnök kérésre nem engedték el az idei fesztivált és augusztus 13. és 16. között ismét hasít majd a buli a Pétárváradi erődben.

 • Ízelítő az Exit idei fellépőiből: Laibach, Robin Schulz, Roni Size, Ofenbach, Burak Yeter, 999999999 live, Amelie Lens, Andrew Meller, Artbat, Black Coffee, Bokee, Boris Brejcha, Coeus, Dax J b2b Kobosil, Denis Sulta b2b Dj Tennis, François X, Ilija Djokovic, Juliana Huxtable, …

EXIT 2020 jegyek >>>


08.17-08.20: Tisza-tavi Napok 2020, Tiszafüred

Bár lényegében fesztivál-majális, a jelen rendhagyó helyzetben nyárzáró szerepet vesz fel a tiszafüredi TÓMÉK, és ezúttal augusztus 17. és augusztus 20. között pörgeti majd a hangulatot a  Tisza-tavi Napok.

 • Ízelítő a TÓMÉK idei fellépőiből: 30Y, Vad Fruttik, Kiscsillag, Republic,  Bagossy Brothers Company, Csík Zenekar, Esti Kornél, Odett, Lóci játszik, Elefánt, Fatal Error, …

TÓMÉK 2020 jegyek >>>


08.18-22: Tű Fokán Művészeti Fesztivál 2020, Garáb

Kompakt összművészeti gyülekező a nyár végén, azonnal szerethető környezetben, Magyarország legelképesztőbb buddhista kolostorának árnyékában. Laza, könnyed hangulat tánc, zene, kultúra és a ránc-simítás megannyi formája augusztus 18. és 22. között.

 • Ízelítő a Tű Fokán Fesztivál idei fellépőiből: Müller Péter Sziámi and Friends, Dorota, Sauropoda, titokzatostelepesek, David Maranha – Sőrés Zsolt, Kampec Dolores, Korai Electric Ambient, Funkorporation, Nunki Bay Starship, Quarktett, Iparkutya, …

Tű Fokán Fesztivál 2020 jegyek >>>


08.19-08.22: Fekete Zaj Fesztivál 2020, Sástó

Azt mondod underground, azt mondom Fekete Zaj Fesztivál, azt mondod hazai underground, azt mondom Fekete Zaj Fesztivál 2020! Igen, a rendezvény idén csak magyar bandákkal, de a nívóból egy jottányit sem engedve lakja be vadregényes helyszínét, ahová idén is kötelező a zarándoklat a fősodrástól távol eső zenék rajongóinak!

 • Ízelítő a Fekete Zaj idei fellépőiből: VHK, Korai Trancemission, The Devil’s Trade, Sear Bliss, Gustave Tiger, Black Nail Cabaret, Lazerpunk, Entrópia Architektúra, Barabás Lőrinc live, Dorota, Musica Moralia, Talayapa ft. Rita K, The Perfect Name, Mayberian Sanskülotts, Freak Fusion Cabaret, Voyage, Ahriman, …

Fekete Zaj 2020 jegyek >>>


08.19-08.23: Ubikeklektik 2020, Zsámbék

A  zsámbéki fesztivál egy hamisítatlan kulturális gyógytapasz bárki számára, aki nyitott a művészetek és a zene konvenciómentes értelmezésére. Eme élményvilágban 2020-ban augusztus 19. és augusztus 23. közötta korábban hirdetetthez képest egy héttel korábban – mártózhatunk meg, a háttért pedig a Zsámbéki Színházi Bázis adja idén is is.

 • Ízelítő az UbikEklektik idei fellépőiből: hamarosan

UbikEklektik 2020 jegyek >>>


08.20-23. Organix Fesztivál 2020, Dombfalva

Vegán fesztivál egy laza nyári élménycsomaggal körbeölelve, amely a művészeteket, az élő zenét és a környezetvédelmet sem hanyagolja. Egy több mint élhető rendezvény a nyár lezárásához, a Vad Art és Dombfalva gondozásában.

 • Ízelítő az Organix Fesztivál idei programjaiból: koncertek, előadások, művészeti workshopok, zene, chill, béke, …

Organix Fesztivál 2020 jegyek >>>


08.26-08.29: Fishing on Orfű 2020, Orfű

Fishing On Orfű idén érthető okokból rendhagyó időpontban, augusztus 26. és augusztus 29. között nyújtózik majd el kedvenc helyén, a Panoráma Kemping fövenyén, a már megszokott és megszeretett tartalommal, azaz a hazai alternatív zenei élet javával, baráti hangulattal, hűs fröccsel és Orfű békéjével.

 • Ízelítő a Fishing On Orfű idei fellépőiből: Heaven Street Seven, 30Y, Hiperkarma, Kiscsillag, Vad Fruttik, Bëlga, Supernem, Elefánt, Esti Kornél, Krúbi, Ivan & the Parazol, Szabó Benedek és a Galaxisok, Péterfy Bori & Love Band, PASO, Besh o droM, VHK, Óriás, Konyha, Colorstar, Tudósok, LAZARVS, Ricsárdgír, Parno Graszt & Bohemian Betyars, Hobo, Saiid & SpeizBoiz, Erik Sumo Band, Aranyakkord, …

Fishing On Orfű 2020 jegyek >>>


08.26-08.29: Kolorádó Fesztivál 2020, Nagykovácsi

Afféle jubileumhoz érkezett a Kolorádó Fesztivál ugyanis a remélhetőleg már stabil augusztus végi időpontban az ötödik alkalommal lakja majd be a Nagykovácsi dombvidék lankáit, és tölti meg egy független, ízig-vérig underground fesztivál neszeivel, arcaival és érzéseivel az erdő rejtekét!

 • Ízelítő a Kolorádó idei fellépőiből: Nilüfer Yanya, Hunee, Ata Kak, Daniel Avery, Helena Hauff, The Empire Line, Erika de Casier, Shygirl, Sherelle, Bo Ningen, TFS, The KVB, Bohemian Betyars, VHK, Middlemist Red, …

Kolorádó 2020 jegyek >>>


 08.27-08.30: EcoPunk Találkozó 2020, Terény

A hétköznapok ökológiai megközelítésének megannyi lehetőségét, trükkjét, és ami talán a legfontosabb, életünkbe való beépítésének módját kapjuk meg egy rendhagyó fesztiválba sűrítve, az eredetileg tervezetthez két héttel később, augusztus 27. és 30. között, a terényi EcoPunk Találkozón!

 • Ízelítő az EcoPunk idei programjaiból: hamarosan

EcoPunk 2020 jegyek >>>


09.03-10.04: Völgyhétvégék 2020, Kapolcs

A Művészetek Völgye fesztivál idén ünnepelte volna 30. jubileumát és bár a fesztivál 2020-ban elmarad a szervezők az idei évre is tartogatnak meglepetéseket: szeptemberben és októberben összesen négy hosszú hétvégén új programsorozat indul Kapolcson, természetesen a fő rendezvény szellemiségében.

 • Ízelítő a Völgyhétvégék fellépőiből: Erik Sumo Band, Csík Zenekar, Kiscsillag, Irie Maffia, hiperkarma official, Random Trip, 30Y, Ivan & The Parazol, ….

Völgyhétvégék 2020 jegyek >>>


09.04-09.06. Budapest Tattoocon Fesztivál 2020, Budapest

Idén is kirándul egy szép nagyot a tetoválás világába a Budapest Tattoocon Fesztivál és a szakma jeles művelőinek bemutatása mellé egy barber show-t, koncerteket és még egy sörfesztivált is hozzácsap szeptember 4. és 6. között a MoM Sportban.

 • Ízelítő a Budapest Tattoocon idei programjaiból: tetoválás bemutató, barber show, koncertek, sörfesztivál, …

Budapest Tattoocon 2020 jegyek >>>


09.05-09.07. Völgyfesztivál 2020, Verőce

Ezúttal nem a nyárindításban, hanem az ősz elrajtoltatásában segédkezik majd a verőcei Völgyfesztivál, ahol szeptember 5. és szeptember 7. között ismét tánc, zene, kézműves remekek, sport és a kultúra megannyi egyéb formája költözik a Dunakanyarba.

 • Ízelítő a Völgyfesztivál idei programjaiból: koncertek, táncház, kézműves vásár, sportversenyek, zenetörténeti kiállítás, filmbemutató, előadások

Völgyfesztivál 2020 jegyek >>>


 09.11-09.13: FEZEN Klasszik 2020, Székesfehérvár

Bár 2021-ig nem élvezhetjük a nyári hömpölygést a FEZEN Fesztiválon, egy különlegességet kapunk azért a szervezőktől: a rendezvény régi, ősz indító időpontján – szeptember 11. és szeptember 13. között – életre hívják a FEZEN Klasszikot, a hazai rock- és popzene legnagyobb neveivel!

 • Ízelítő a FEZEN Klasszik fellépőiből: Tankcsapda, Halott Pénz, Kowalsky Meg A Vega, Omega, Wellhello, Brains, Vad Fruttik, Margaret Island, Road, Bëlga, Follow The Flow, Depresszió, Necc Party, AWS, Blahalouisiana, Lazarvs, Paddy & The Rats

FEZEN Klasszik 2020 jegyek >>>


09.17-09.20: Kerekdomb Fesztivál 2020, Tállya és Golop

A Kerekdomb Fesztivál 2020 őszén ismét megtölti programmal Tállya helyszíneit  és csodálatos környékét, sőt az összművészeti műsorfolyam ezúttal már egy második településre is, a már az Árpád-korban is lakott Golopra is átnyúlik majd.

 • Ízelítő a Kerekdomb Fesztivál idei fellépőiből: Rapcirkusz & Nart Orchestra, 30Y, Bëlga, Barabás Lőrinc Quartet, The Biebers, Szalóki Ági, Mongooz and the Magnet, Mörk, Bohemian Betyars, Klasszik Lasszó, Chain Bridge Pop, Agavoid, , …

Kerekdomb Fesztivál 2020 jegyek >>>


09.17-09.19. Gyulai Pálinkafesztivál 2020, Gyula

Gyula 2020-ban ismét a pálinka fővárosává változik, és a tavaszi etapot az ismert okok miatt kihagyva, a  nyarat átugorva ezúttal szeptember 17. és 19. között ismét e nemes nedü otthona lesz a várkert, ahol már a 21, alkalommal éltethetjük a hazai párlatot!

 • Ízelítő a Gyulai Pálinkafesztivál idei fellépőiből: Majka & Curtis, …

Gyulai Pálinkafesztivál 2020 jegyek >>>


09.27-10.04: UH Fest 2020, Budapest

Az UH Fest eddig sem arról volt híres, hogy bármiféle vélt vagy valós műfaji korlát akadályt jelentene neki, és a rendezvény 2020-ban is megmutatja, hogy akad hely az underground sűrűjében halászó, konvencionális zenéken és a beszűkült gondolkozáson bátran túllépő fesztiválnak a főváros őszi kínálatában!

 • Ízelítő az UH Fest fellépőiből: hamarosan

UH Fest 2020 jegyek >>>


Fotó: Kolorádó Fesztivál

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük