Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Fakasszunk rügyet! – programajánló a hétre

2020.03.01.

author:

Fakasszunk rügyet! – programajánló a hétre

Persze mondogattuk mi is, de el sem hisszük, hogy – legalábbis a naptár szerint – már tavasz van! Van ennek pár markáns jele, például az, hogy igen szépen felszaporodnak a heti programlehetőségek, olyannyira, hogy ismét két etapban, egy heti és majd egy hétvégi ajánlóval nézünk a tennivalóink körmére! 

03.02: Sörvacsora, KEG Sörművház

Miért ne indíthatnánk a hetet egy jóízű sörözéssel? Nos itt a lehetőség, hiszen a  Mad Scientist március 2-án hétfőn ismét betelepül a KEG Sörművházba, és ezúttal az 5 sör ízlelgetése mellé a helyszín séfje, Blaskó Zoltán 1-1 fogást is kínál majd!

Sörvacsora @ KEG Sörművház jegyek >>>


03.03: Delinquent Habits, Instant

A latin hatásokkal operáló amerikai hip hop szcéna egyik legjobb formációja, a Delinquent Habits tavaszindításra ismét Budapestre érkezik és március 3-án az Instantban vezényel le a hatalmas ritmus-bulit az összegyűlt nagyérdeműnek közel 3 évtizede aktívan zenélő kultikus csapat!

Delinquent Habits @ Instant jegyek >>>


03.03: Thrashin’ for Charity, Dürer Kert

Egy nehéz ügy és egy nemes cél érdekében tart közös koncertet az Archaic, a Stonedirt és az Entombed feldolgozásokat játszó Wolverine Blues Brothers, ugyanis a zenekarok egyik rajongójánál sajnos gyomorrákot diagnosztizáltak, és ezzel a március 3-i jótékonysági koncerttel szeretnének segíteni a családjának. Aki teheti, menjen el!

Thrashin’ for Charity @ Dürer Kert jegyek >>>


03.04: Papa Roach + Hollywood Undead, Sportaréna

Már nagyon lógott a levegőben, és 2020 tavaszán végre megkapjuk: közös turnéra indul a Papa Roach és a Hollywood Undead, ráadásul a körút a magyar fővárosba is elkanyarodik, úgyhogy március 4-én vitán felül a Sportarénában kapjuk meg a tavaszi szezon egyik legdögösebb koncertélményét, amihez ráadásul még egy Ice Nine Kills-felfűtés is jár!

Papa Roach + Hollywood Undead @ Sportaréna jegyek >>>


03.04: Vates Est, TRIP Hajó

2019 végén pályázatot hirdetett az ország egyik legújabb és legkreatívabb ruházati márkája, a magyar irodalmat mindennapi viseletté alakító Vates és a beérkezett közel 100 pályamunka közül a 21 legjobbnak ítélt alkotás kerül majd kiállításra egy ízes programcsomag keretében március 4-én a TRIP Hajón.

Vates Est @ TRIP Hajó jegyek >>>

 


További márciusi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük