Hétvégi program ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Zenei és játékos aláfestés a télfelezéshez (hétvégi programajánló)

2020.01.16.

author:

Zenei és játékos aláfestés a télfelezéshez (hétvégi programajánló)

Ha már pipát biggyesztünk eme munkahét mellé is, tegyük azt stílusosan, a megfelelő ritmusban. Ehhez az ütemet a hétvége zenei eseménymenüje adja majd, amiből mi most ki is markoltunk nektek egy csokorral! 

01.17: Müller Péter Sziámi AndFriends, Instant

Müller Péter Sziámi vitán felül az egyik legfontosabb támasza és formálója a hazai alternatív zenei stílusnak. A már bejáratott baráti társaság alkotta zenekara, a Müller Péter Sziámi AndFriends pedig egy örök kritikus, kedvesen ironikus csapat, akik januárban 17-én egy igazán különleges, a közönség által megszavazott számokból álló kívánságkoncerttel indítja az évét az Instantban.

Müller Péter Sziámi AndFriends @ Instant jegyek >>>


01.17: Grabovski, Mika Tivadar Mulató

A megújult Mika Tivadar Mulatóban végre kiteregeti lapjait a Grabovski zenekar, és január 17-én bemutatják az utóbbi időszakuk esszenciáját, azaz végre élőben pacsizhatnak a rajongók a csapat első nagylemezének anyagával. Lesznek vendégfellépők, baromi jó hangulat és becsüljük meg az eseményt, mert a csapat nem sűrűn jár majd a jövőben sem Budapesten.

Grabovski @ Mika Tivadar Mulató jegyek >>>


01.17: Felnőtt JátszóParty, Elevenpark

Egy laza, felnőttöknek szóló játékesten vezethetjük majd le az évkezdési stresszt az Elevenpark Játszóházban, ahol péntek este 8-tól Magyarország legnépszerűbb beltéri játszóháza mellett a Laserpark Budapest csataterein és a Cyberjump Trambulin parkban is lezárhatjuk magunkról a hétköznapi nyűgeit.

Felnőtt JátszóParty @ Elevenpark jegyek >>>


01.18: Hobo klubest, Muzikum

2020. január 18-án visszatér a Muzikum színpadára Hobo és szép lassan biztos programponttá váló klubestje, ahová ezúttal is zenekarával együtt látogat el, és eleveníti fel az  elmúlt közel négy évtized dalait. Ha sok jó blues zenét szeretnénk hallani, és sok kellemes emléket felidézni egy helyen, akkor megtaláltuk a nekünk való programot!

Hobo klubest @ Muzikum jegyek >>>


01.19: Vinnie Moore, Dürer Kert

A Vicious Rumors, az UFO és és Alice Cooper legendás gitárosa Vinnie Moore 2020 elején ismét a körmére néz a magyar rajongóknak és a tavaly ősszel megjelent, ‘Soul Shifter’ című albumát január 19-én a Dürer Kertben is bemutatja a hazai közönségnek, milyen amikor szívből és lélekből születik a hamisítatlan fémzene.

Vinnie Moore @ Dürer Kert jegyek >>>

 

 


További január programok és jegyek >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük