Jegyelővétel Koncert ajánló

Élménycsokor november utolsó hetére

2019.11.24.

author:

Élménycsokor november utolsó hetére

Általában végtelennek tűnik a november, egy szürke, nyúlós hónapnak, ám ezúttal szintbe észre sem vettük és elpörgött az ősz utolsó hónapja, aminek talán a sok jó program is oka volt. Nos, ne törjük meg ezt az ívet, és az ősz utolsó hétköznapjait is édesítsük pár kellemes órával!  

11.25: Sonata Arctica, Barba Negra

Az európai power metal egyik legfontosabb jelensége, a finn  Sonata Arctica 2019 őszén ismét tiszteletét teszi a fővárosban, és november 25-énBarba Negra színpadát, és persze közönségét zúzza majd meg! A turné vendégzenekarai a szintén finn Temple Balls és az amerikai Edge of Paradise lesznek, mindketten jóféle modern hard rockkal alapoznak majd meg a Sonata Arctica-hoz.

Sonata Arctica @ Barba Negra jegyek >>>


11.25: Mark Lanegan Band, Dürer Kert

A seattle-i grunge egyik alapító atyja, Mark Lanegan az ősz végén, az októberben érkező, Somebody’s Knocking című új lemezének anyagával visszatér Magyarországra! A friss albumot zenekarával november 25-én mutatja be a Dürer Kertben.

Mark Lanegan Band @ Dürer Kert jegyek >>>


11.26: Insomnium, Barba Negra

Belefér még egy kis durvulás a novemberbe? Akkor jó, mert a november 26-i koncerthez bizony fel kell tűrni a nadrágszárat, ugyanis az Insomnium és a The Black Dahlia Murder kapja majd szét a Barba Negra klubbot e mozgalmas éjszakán!

Insomniu @ Barba Negra jegyek >>>


11.26: Drahla, Dürer Kert

A Drahla nem fél felborítani a hagyományos dalszerkezetet, minden egyes lépésük magabiztos ösztönösségről árulkodik, zenéjük fagyos és karcos, akár a jégcsap. A leedsi trió májusban jelentette meg Useless Coordinates című debütáló lemezét, november 26-án pedig a Dürer Kertben is bemutatják azt.

Drahla @ Dürer Kert jegyek >>>


11.26: Earth, Dürer Kert

A minimalista drone metal mezőny legendás seattle-i gyöngyszeme, az Earth teszi tiszteletét a fővárosban, hogy a Desszert Feszt égisze alatt zenéljen egy emlékezeteset a Dürer Kertben! Az idei sorozat november 26-i eleme már a harmadik évtizedét kezdte meg az évben, ehhez pedig már egy 9 lemezes életmű is tartozik, amelynek legutóbbi eleme, a Full Upon Her Burning Lips idén májusban érkezett meg a  rajongók polcára.

Earth @ Dürer Kert jegyek >>>


11.27: Simon Phillips’ Protocol, A38 Hajó

Újabb legendás zenész Budapesten! November 27-én nem kisebb kaliberű muzsikus érkezik a fővárosba, mint a Toto legendás dobosa Simon Phillips és aktuális zenekara, a Protocol! A turné budapesti állomása az A38 Hajón lesz és Simon Phillips mellett Otmaro Ruiz billentyűs, Ernest Tibbs basszusgitáros, Alex Sill gitáros és Jacob Scesney szaxofonos áll majd színpadra. Az estét a Djabe koncertje nyitja.

Simon Phillips’ Protocol @ A38 jegyek >>>


11.27: Dødheimsgard, Dürer Kert

A norvég extrém metal szcéna egyik sötét démona, a Dødheimsgard csap majd le a Dürer Kertre november 27-én, szurokfekete elborulást hozva a rajongóknak erre az éjszakára! A mini fesztiválnak is beillő estén fellép még a cseh Bölzer, a lengyel Blaze of Perdition és a szintén cseh Matterhorn is.

Dødheimsgard, Dürer Kert jegyek >>>


11.28: Maszkura és a Tücsökraj, Muzikum

Nagyon hangulatos élménnyel fűthetjük be a november 28-i estét, ugyanis a Muzikum falai közé érkezik a Maszkura és a Tücsökraj, akik nemcsak egy fergeteges ‘Best of’ műsorral készülnek, de még egy dalpremiert is eleresztenek a programban!

Maszkura és a Tücsökraj @ Muzikum jegyek >>>


11.28: Szeder, ELLÁTÓház

A Bátran lépek című lemezéhez négy részes klipsorozatot készített Szeder, melynek a Szabadok leszünk tétele annak az állapotnak az eléréséről szól, amikor felszabadulunk, és ennek köszönhetően a vágyaink is zöld utat kapnak. A szám üzenete köré épül Szeder november 28-i Ellátóházbeli koncertje, A kitörés is.

Szeder @ ELLÁTÓház jegyek >>>

 


További év végi koncertek a TIXA.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük