Jegyelővétel Koncert ajánló

Szaturnusz gyűrűitől az uralkodói kiborulásig – koncertek a hétköznapokra

2020.03.08.

author:

Szaturnusz gyűrűitől az uralkodói kiborulásig – koncertek a hétköznapokra

Pont olyan csapongó az időjárás, mint amit ilyenkor tavasz elején megszokhattunk, viszont akad pár állandó dolog is az életben, mit például a kiapadhatatlan fővárosi programkínálat, amelyből ismét kimertünk nektek egy nagy marokkal! 

03.09: Rings Of Saturn, Dürer Kert

Mi is rúghatná be méltóbban a hét ajtaját mint egy jó kis hétfői deathcore buli! Na, erről gondoskodik majd március 9-én az amerikai Rings Of Saturn, akik a 2019 őszén megjelent ‘Gidim’ című albumuk anyagával tesztelik majd le a Dürer Kert színpadának és falainak aprítás-állóságát!  A koncert vendége az Enterprise Earth, a Traitors és a Brand of Sacrifice lesznek.

Rings Of Saturn @ Dürer Kert jegyek >>>


03.11: Kakkmaddafakka, Dürer Kert

A norvég mezőny egyik legerősebb aktuális bástyája, a Kakkmaddafakka március 11-én végre visszatér Budapestre! A zenekar ezen az estén végre pótolja 2019-ben elmaradt klubkoncertjét, és emellett a vadonatúj, Diplomacy című új lemezükkel is megölelik a hazai rajongókat a Dürer Kertben.

Kakkmaddafakka @ Dürer Kert jegyek >>>


03.11: Bleib Modern, Robot

A világ három szeglete, a kortárs cold wave és post-punk vonal járom prominens zenekara – név és származás szerint a német Bleib Modern, a kanadai Kontravoid és az ausztrál Buzz Kull –  gyűlik össze egy március 11-i szeánszra a Fekete Zaj Fesztivál szervezésében, hogy e stílusok egyik legfontosabb 2020-as  klubestjét hozza össze a Robot bugyraiban.

Bleib Modern @ Robot jegyek >>>

Fekete Zaj Fesztivál 2020 jegyek >>>


03.12: Belzebong, Robot

ha egy zenekart úgy hívnak, hogy Belzebong, akkor ott azért már sejtjük, hogy valami vaskos, súlyosan őrlő dolog fog történni stoner beütéssel. Nos a lengyel csapat baromi nívósan teljesíti eme kitételeket, és ezt a Desszert Feszt Budapest szervezésében március 12-én ismét prezentálja is  a hazai rajongóknak a Robot rejtekén!

Belzebong @ Robot jegyek >>>


03.12: The Royal Freak Out, Három Holló

Grunge-tól a stoneren át a soul-sludge-ig, majd némi elborult neo-alter punkkal Zágrábból, azaz bökjük ki egyenesen: a Feed the Mogul, a The Royal Freak Out, a Woodstock Barbie és a horvát Seine közös erővel dolgozza meg  március 12-énHárom Holló közönségét!

The Royal Freak Out @ Három Holló jegyek >>>


03.12: Ripoff Raskolnikov & Paul Batto, Muzikum

Az osztrák származású Ripoff Raskolnikov blues zenéje mindig is nyitott fülekre talált a magyar közönség köreiben, amit az énekes-gitáros rendre kiváló koncertekkel hálált meg, ha pedig egy hamisítatlan zenész-világpolgár, a szlovén származású Paul Batto is csatlakozik hozzá, akkor biztosak lehetünk benne, hogy elképesztően ízes koncertélménnyel gazdagodunk majd!

Ripoff Raskolnikov & Paulo Batto @ Muzikum jegyek >>>

 

 


További márciusi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.