Buliajánló Fesztivál ajánló Jegyelővétel Koncert ajánló

Program-merengő 2020 első hétvégéjére

2020.01.01.

author:

Program-merengő 2020 első hétvégéjére

Megtörtént. Pipát tettünk a karácsony és a szilveszter mellé, és nekirugaszkodtunk az új évtizednek, aminek első hétvégéjét tölthetjük épp csendes elmélkedéssel is, de ha mégsem ezt tennénk, íme pár ötlet, amivel remekül elüthetjük az időt a péntektől vasárnapig! 

01.03: Winter Tribute Madness, Dürer Kert

Túlzás nélkül évindító Dürer Kert-hagyomány, hogy egy kiadós tribute zenefolyammal üdvözöljük az újévet. A 2020-as dózissal január 3-án olthatjuk be magunkat, olyan mégpedig hatóanyagokkal, mint a RATM, a Blink-182, a RHCP, az Evanescence, az Avenged Sevenfold vagy a Parkway Drive dalai!

Winter Tribute Madness 2020 jegyek >>>


01.03: Aga Utca All Stars, ELLÁTÓház

A trash pop is rászabadul a főváros az év első péntekjén, ugyanis az Aga Utca All Stars veti rá magát az ELLÁTÓház színpadára, és addig nem is jön le onnan, amíg tisztességesen át nem veszi a nagyérdeművel a  zenei hulladékgyűjtés és újrahasznosítás metodikáját!

Aga Utca All Stars @ ELLÁTÓház jegyek >>>


01.03: Bowies Keep Swinging, Muzikum

A Muzikum is tribute szeánsszal indítja az évet, mégpedig egy igen különlegessel: a David Bowie emléke előtt tisztelgő Bowies Keep Swinging szólaltatja majd meg január 3-án az 1976-os Station To Station lemez anyagát, zseniális zenei aláfestést adva a január első péntekének.

Bowies Keep Swinging @ Muzikum jegyek >>>


01.04: Aurora akusztik, Prága Sörház

Garantált főváros egyik legbarátibb hangulatú koncertje kerekedik ki január 4-én a Prága Sörházban, ahol az Aurora hozza el akusztikus formában az életműve javát. Laza hangulat, jó sörök és persze baromi jó társaság, mi kellhet még?

Aurora akusztik @ Prága Sörház jegyek >>>


01.04:  Jambalaya, Muzikum

Hamisítatlanul füstös-fűszeres zenei körítést kap január első szombati estéje a Muzikumban, ahol a  Jambalaya ízes, New Orleansi-ritmusai csendülnek majd fel, fülledt déli ritmusokba csomagolt, masszív energiabombát dobva le a jellemzően punnyadt év eleji hangulatra! A zenekar vendégei ezen az estén Monori Gabriella és Pintér Mónika lesznek.

Jambalaya @ Muzikum jegyek >>>


01.03: Vulgar Display Of Cover, Dürer Kert

Egy újabb izmos tribute élményt hoz a szombat a pénteki őrület után: a világ egyik legtökösebb metal zenekarának a számai csapnak majd orcán minket január 4-én, amikor a Vulgar Display Of Cover kelti szabadítja ránk a Pantera-életmű válogatott mesterművét a Dürer Kertben.

Vulgar Display Of Cover @ Dürer Kert jegyek >>>


01.04: Hungarian Rhapsody, ELLÁTÓház

…és jut még zenei tisztelgés a hétvégére, ugyanis az ELLÁTÓház is kiveszi a részét a legenda-idézésből, és ezen az estén a Hungarian Rhapsody idézi meg a Queen-t, és válogat majd a rocktörténelem egyik legnagyobb csapatának dalaiból.

Hungarian Rhapsody @ ELLÁTÓház jegyek >>>


01.04-05: Best Uff L’art pour L’art @ Tárogató úti Színpad

Egy széles vigyort is húzhatunk arcunkra majd a hétvégén, erről a L’art pour L’art és pihent humora gondoskodik majd az IBS Színpadon. Ezúttal a társulat több mint 20 éves működésének legjavát viszi majd a színpadra Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni négyese, sőt, még meglepetéssel is jár majd az összegyűlt nagyérdeműnek!

Best Uff L’art pour L’art @ Tárogató úti Színpad előadások jegyek >>>

 

Fotó: Subscribe


További 2020-as programok >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük