Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Viszlát január! (programajánló)

2020.01.26.

author:

Viszlát január! (programajánló)

Azért csak sikerült a végére érni a januárnak, ami kellően szürkére és párásra sikerült, épp ezért bőven elfér majd a heti ütemtervünkben egy-két ‘zenei terápiával’ megtűzdelt este, ráadásul a tél vége is már elérhető közelségbe került, ami csak meg ér egy kis ünneplést! 

01.27: Michael Malarkey, Dürer Kert

A Vámpírnaplók és a Project Blue Book sztárja, Michael Malarkey a tavaly előtti nagysikerű koncertje után 2020 elején új dalaival tér vissza a Dürer Kertbe! A sármos színész, aki nem mellékesen tehetséges énekes-dalszerző is, búgó, érzelmes számaival veszi le lábáról rajongóit ezúttal már egy friss album, a január 10-én megjelent ‘Graveracer’ dalaival tér vissza január 27-én.

Michael Malarkey @ Dürer Kert jegyek >>>


01.29: Darkest Hour, Dürer Kert

Tisztes mennyiségben kapjuk majd a karcos zenei estéket 2020 elején, de garantált, hogy az egyik legnagyobbat a Darkest Hour és a negyedszázados karriert ünneplő, január 29-i aprítása fog szólni a Dürer Kertben!  Ehhez persze jár a karakán felvezetés is, amit az amerikai Fallujah, a szintén honfitárs  Bloodlet, az izlandi Une Misere és a svéd Lowest Creature szavatol majd!

Akinek ez sem elég, annak extra csemege, hogy a február 12-i Thy Art Is Murder koncerttel közös belépő is elérhető a Tixa rendszerében.

Darkest Hour @ Dürer Kert jegyek >>>

Darkest Hour + Thy Art Is Murder közös jegy >>>


01.30: zïp, Mika Tivadar Mulató

Ritmusban és ütemben pácolódik a csütörtök este a megújult Mika Tivadar Mulatóban, ahol az egyik mulató azték, pHLaT, illetve az instrumentális hip-hop zene és az intellektuális rap szövegek fúziójával dolgozó zïp egyesíti majd az erőit január 30-án.

zïp @ Mika Tivadar Mulató jegyek >>>


01.31: Eric Martin, Analog Music Hall

Január 31-én Budapestre is bekanyarodik a duójával, a Mr. Big egykori énekese és az Avantasia supergroup tagja, Eric Martin! Az ikonikus zenész David Cotterill gitáros társaságában érkezik majd az Analog Music Hall színpadára, ahol a Mr. Big legnagyobb slágerei, és Eric Martin szólóalbumainak legjobb dalai is felcsendülnek majd.

Eric Martin @ Analog Music Hall jegyek >>>


01.31: Imminence, Dürer Kert

A svéd alternatív metal egyik igen aktuális képviselője, a magát post metalcore csapatként beazonosító Imminence kanyarodik majd a fővárosba 2020  elején! A jövőre már 10 éves fennállását ünneplő banda a  legújabb, ‘Turn The Light On’ című lemezét hordozza majd körbe Európában a az év elején, és ennek égisze alatt kanyarodnak majd be január 31-én Dürer Kertbeis.

Imminence @ Dürer Kert jegyek >>>


02.01: Sidewalks and Skeletons, Dürer Kert

Sötét okkult elektronika hömpölyög majd a Dürer Kertben február első éjszakáján, ahol feltámad KVLTNIGHT, az ország egyetlen witch house eseménysorozata. A visszatérés pedig méltó szellemi vezetőt kíván, aki nem más lesz mint a stílus egyik meghatározó alakja, Sidewalks and Skeletons!

Sidewalks and Skeletons @ Dürer Kert jegyek >>>


02.01: Keep Floyding, Muzikum

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Pink Floyd legnagyobb hazai tisztelői és zene örökségük elkötelezett ápolói, a Keep Floyding zenekar, és az igen mozgalmas 2019-es évét követően elindítja az új évtizedet, és február 2-án, a Muzikum klubban kelti életre a legendás formáció örökérvényű dalait.

Keep Floyding @ Muzikum jegyelővétel >>>


02.01: SZ4P, Három Holló

Az SZ4P, azaz a Szabadtéri 4akkordos Performansz és azonnal szerethető gumipank zenéje tavasszal kisebb turnéra indul, aminek bemelegítő-bulija február 1-én lesz a Három Hollóban a THe pUnch társaságában és egy meglepetésvendéggel. A koncerten egyébként a THe pUnch bemutatja majd soron következő, vadiúj EP-jét is, úgyhogy nagy bál lesz, ne hagyjátok ki!

SZ4P @ Három Holló jegyek >>>

 

Fotó: Michael Malarkey


További januári programok a Tixa.hu.n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük