Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Zárjuk a téltemetést! – programok február utolsó hetére

2020.02.23.

author:

Zárjuk a téltemetést! – programok február utolsó hetére

Nem semmi ugye? alig pislogtunk párat és már rá is rúghatjuk az ajtót a tavaszra! Igaz egyébként sem fagytunk oda a klubok lépcsőjére a cidritől, de azért a kikelet befutója mindig bizsergető. Olyannyira, hogy kerestünk is hozzá pár koncertet, amivel végképp a rügyfakadás irányába állíthatjuk magunkat! 

02.26: Shiraz Lane, Analog Music Hall

A finn hard rock egy ifjú, ám egyre stabilabb támasza Budapesten is megmutatja tehetségét, és 2020. feburár 26-án a Shiraz Lane képviselte dögös riffelés az Analog Music Hallban is élőben szólal meg a magyar rajongóknak! Az Európa-turnén, így nálunk is, két honfitárs banda – név szerint a Block Buster és a Temple Balls – kíséri a zenekart.

Shiraz Lane @ Analog Music Hall jegyek >>>


02.27: SuperunknownS and Friends, Muzikum

Nem sok Soundgarden tribute csapat szaladgál Európában, épp ezért becsüljük meg, hogy a kontinens egyetlen ilyen csapata,  a SUPERUNKNOWNs nem csak hogy magyar, de február 27-én a Muzikumban játszik, tisztelegve az egyik legnagyobb rockénekes és legendás zenekarának emléke előtt.

SuperunknownS and Friends @ Muzikum >>>


02.28: Seafret, Dürer Kert

A legutóbbi, teltházas koncertje után, a lírai, akusztikus-folk dalaikkal igazi lélekutazást okozó Seafret új lemezével tér vissza február 28-ánDürer Kertbe. A két brit srác február 7-én jelentette meg legújabb, Most Of Us Are Strangers című lemezét, és ennek anyaga adja majd a koncert derekát, de a duó garantáltan nem feledkezik meg majd korábbi slágereikről sem!

Seafret @ Dürer Kert jegyek >>>


02.28: Barrio Lindo, Dürer Kert

Megannyi érzelem, dallam és zenei tűz költözik február 28-án a Dürer Kert falai közé, ahová a Totem Tribe csapata ezúttal a latin-amerikai folklór – különösképp az argentin, brazil, bolíviai és kolumbiai – világából hoz el egy kiváló argentin producert és hangszerkészítőt, Barrio lindo-t! 

Barrio Lindo @ Dürer Kert jegyek >>>


02.28 Bérczesi Róbert, ELLÁTÓház

Bérczesi Robert jelentőségét aligha kell magyarázni a magyar alternatív zene rajongóinak, hiszen a hiperkarma frontembere már zenekarával és szólóban is bizonyította tehetséget. Ez utóbbihoz kapunk majd egy újabb remek fővárosi alkalmat február 28-án az ELLÁTÓház falai között.

Bérczesi Róbert @ ELLÁTÓház jegyek >>>


03.01: Myrath, Dürer Kert

Fémzenei különlegességgel indul a tavasz a Dürer Kertben, ahová Tunéziából érkezik a Myrath formáció. A 2001-ben alakult, öt tagú progresszív metal zenekar dalait a rendkívül személyes hangvételű, gyönyörűen komponált, és keleti hatásokat mutató hangulat teszi különlegessé, aminek köszönhetően az elmúlt évtizedben már Európában és az Egyesült Államokban is ismertté váltak.

Myrath @ Dürer Kert jegyek >>>

 

 


További februári és tavaszi programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük