Jegyelővétel Koncert ajánló Programajánló

Folytassuk a téltemetést! – programok február 3. hetére

2020.02.16.

author:

Folytassuk a téltemetést! – programok február 3. hetére

Haladunk-haladunk! Már túl vagyunk a február felén, és egyelőre úgy tűnik, hogy pár kisebb időjárás-megingást leszámítva rövid időn belül  be fog hömpölyögni a tavasz az életünkbe. Ezt gyorsítandó íme pár újabb tétel az idő felgyorsításához. 

02.19:  Leprous, Dürer Kert

Nem ismeretlen Magyarországon sem a Leprous neve, hiszen többször is bizonyították már élőben, hogy amit albumon hallunk, az bizony maga a rögvalóság! Épp ezért dörzsölhetik is a kezüket a progresszív / alternatív  metal rajongók, ugyanis a csapat 2020. február 19-én ismét a magyar fővárosban zenél!

Leprous @ Dürer Kert jegyek >>>


02.19: Aiming For Enrike, Dürer Kert

A dob-gitár felállású zenekarok egyik elképesztően kreatív és energikus képviselője, a norvég Aiming For Enrike tér vissza a fővárosba, és  tartanak egy újabb bemutatót, hogy bizony még véletlen sem fáradt mag ez a vonal, pláne ha élő villantásról van szó, amit ezúttal a a Dürer Kertben kapunk majd meg,

Aiming For Enrike @ Dürer Kert jegyek >>>


02.20: Los Peligrosos Gentlemen, Muzikum

A hét feléhez jár majd rhythm’n’blues különlegesség, amelyet a magyar földön még eddig nem zenélt csapat, am hazájában már igen komoly hírnévnek örvendő spanyol csapat, a Los Peligrosos Gentlemen hoz majd el február 20-án a Muzikum falai közé!

Los Peligrosos Gentlemen @Muzikum jegyek >>>


02.21: Monuments, Akvárium Klub

Visszatér Budapestre az újvonalas progresszív extrém metal egyik legjobb európai művelője, a brit Monuments, és a borítékolhatóan ütős koncert égisze alatt az új énekes is bemutatkozik a magyar közönségnek az Akvárium Klubban.

Monuments @ Akvárium Klub jegyek >>>


02.22: Crossfaith, Dürer Kert

Önálló koncerttel tér vissza 2020-ban Budapestre a japán Crossfaith, akik egy egészen új, Synchronicity 2020 cím turnéjával kápráztatja majd el az európai, február 22-én, a Dürer Kertben pedig a magyar rajongókat is!

Crossfaith @ Dürer Kert jegyek >>>


02.22: Social Free Face, Robot

Ha valami lendületeset kerestek a hétvégére, akkor február 22-én igen jó ötlet betámadni a Robot koncerttermét, ahol a stílus két nagyon jó és őszinte hazai művelője, a Social Free Face és a Liberal Youth dolgoztatja majd meg az összesereglett nagyérdeműt!

Social Free Face @ Robot jegyek >>>


02.23: Alcest, A38 Hajó

Már két évtizede ad bikaerős támaszt a francia post metal vonulatnak az Alcest, viszont a megfáradás nyomokban sem fedezhető fel a Stéphane Paut vezette formáción, sőt, október 25-én új albummal is jelentkeztek, amely apropóján egy magyar megállóval is fűszerezett évindító turnét is kap majd a kontinens!

Alcest @ A38 Hajó jegyek >>>


02.23: Obscura, Dürer Kert

Amikor már azt hinnéd, hogy csak a punnyadás és a hétfő-várás maradt a hétből, a Dürer Kertben lecsap majd a német Obscura és technikás death metalja! az igen alapos vasárnapi húsdarálót nem egyedül pörgeti majd a csapat: a holland God Dethroned, a szintén német Thulcandra és a francia Fractal Universe is beszáll majd az aprításba!

Obscura @ Dürer Kert jegyek >>>

 

 


További februári programok a Tixa.hu-n >>>

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük